Zabava

ŠOK NA SVADBI Kada je mlada vidjela šta joj prijateljica NOSI U RUKAMA poludjela je (FOTO)

U Sjevernoj Karolini odigralo se jedno djevojačko veče koje bi po svemu bilo obično da nije bilo jedne gošće koja je, kažu ostale zvanice na čelu sa mladom, bila “izuzetno nepristojna”.

ŠOK NA SVADBI Kada je mlada vidjela šta joj prijateljica NOSI U RUKAMA poludjela je (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Mlada, njena kuma i ta devojka bile su cimerke na fakultetu, pa je mlada odlučila da je pozove iako se više nisu posebno družile. Međutim, ona je cijelog vikenda pravila probleme. Ona je vegan, pa zato nije željela da nam se pridruži u prikupljanju novca, već je sebi pripremila hranu i spakovala je u kutijice. Pritom, mlada joj je rekla da je uzela u obzir da je veganka i da je osmišljen jelovnik za nju, ali ona je insistirala da sama pravi svoju hranu. Tako, kad smo otišli u restoran koji je, ponavljam, imao gomilu veganskih opcija, ona je i dalje insistirala na svojim kutijicama – kaže jedna od gošći.

Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram

Sve su se, kaže, uplašile toga kako će se ova djevojka ponašati na samom vjenčanju, pa su joj u nekoliko navrata naglašavale da će na vjenčanju biti jelovnik prilagođen njoj. Međutim, ona je mrtva hladna došla i dok su svi večerali, ona je iz svoje kutije jela šljive! – napisala je žena, na opšte zgražavanje.

A kako biste se vi postavili u ovoj situaciji da ste na mladinom mjestu?

(Žena Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu