Svijet

POPEO SE NA PIRAMIDU PA ZAVRŠIO U ZATVORU "To je bilo pet NAJGORIH DANA ikad" (VIDEO)

Kontroverzni američko ruski influenser Vitalij Zdorovicki, koji je veoma popularan na Instagramu, popeo se na jednu od piramida u Gizi kako bi napravio fotografiju sa vrha istorijskog spomenika. Zbog toga je proveo pet dana u zatvoru u Egiptu.

POPEO SE NA PIRAMIDU PA ZAVRŠIO U ZATVORU "To je bilo pet NAJGORIH DANA ikad" (VIDEO)
FOTO: KINGVITALY/INSTAGRAM

Kako je rekao, to mu je najgore iskustvo u životu, ali se on ipak ne kaje zbog onoga što je učinio, jer nije bilo iz loše namjere.

Nemam riječi kojima bih opisao ono što se dešavalo posljednjih pet dana. Završio sam iza rešetaka u Egiptu, jer sam se popeo na piramidu u Gizi. Nekoliko puta sam završavao u zatvoru, ali ovo je najgori. Vidio sam užasne stvari i nikome ne bih poželio da to doživi. Ali da li je vrijedelo? Jeste – izjavio je Zdorovicki.

Dok se penjao na piramidu, sve je to snimio i objavio na Instagramu. On je nosio duks sa natpisom: “Zaustavite rat. Pomozite Australiji”.

– Pomozimo Australiji, skupimo novac. Milioni ljudi, životinja su ugroženi, ostali su bez domova, treba nešto da učinimo – rekao je on.

Penjanje na piramide je kažnjivo zatvorom u Egiptu, ali on se nije pokajao, a i njegovi obožavaoci su ga podržali.

– Vjerovatno više niko neće uspjeti zabilježiti taj pogled. Izvanredna fotografija – glasi jedan od komentara.

Zdorovicki je poznat po kontroverznim snimcima, a bio je i u regionu gdje je skakao po automobilu bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera.

Takođe, on je i momak manekenke koja je napravila haos na finalu Lige šampiona kada je uletela na teren u oskudno obučena.

(Avaz, Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu