Banjaluka

JAČANJE IMUNITETA Onlajn predavanje ljekara kineske medicine Filipa Manje

Ljekar kineske medicine Filip Manja, održaće u srijedu, 15. aprila u 13 časova onlajn predavanje na temu ”Jačanje imuniteta kineskom tradicionalnom medicinom“.

JAČANJE IMUNITETA Onlajn predavanje ljekara kineske medicine Filipa Manje
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Jednočasovno predavanje u oreganizaciji Konfucijevog insituta Univerziteta u Banjaluci, održaće se preko aplikacije Zoom, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja. Svi zainteresovani za ovo predavanje treba da se prjave putem adrerse elektronske pošte [email protected], a sa kojeg će petnaestak minuta pre početka predavanja dobiti link za pristupanje istom.

Kineska tradicionalna medicina je, napominju iz Konfucijevog instituta, tokom duge istorije prolazila kroz stotine epidemija. Stvoreno je bogato iskustvo u prevenciji protiv patogena, uključujući ishranu, životne navike, vježbe, suplementaciju i slično. O svemu ovom će govoriti Filip Mana u svom predavanju i daće praktične savjete kako da se odbranimo od virusa.

Filip Manja je ljekar kineske medicine. Diplomirao je kineski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i već se za vrijeme studija zainteresovao za tradicionalnu kinesku medicinu. Nakon toga je u Kini diplomirao na osnovnim studijama kineske medicine. Obučavao se na polju akupunkture, fitoterapije, tuina masaže kod velikih učitelja i u kineskim bolnicama, prateći rad desetine ljekara kineske medicine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu