Zabava

BURNE VEZE SA BOGATAŠIMA, PA UDAJA ZA SLIKARA Krahovi lijepe pjevačice dok nije pronašla sreću

Pjevačica Karolina Gočeva juče je proslavila 40. rođendan, a čestitke su pristizale sa svih strana.

BURNE VEZE SA BOGATAŠIMA, PA UDAJA ZA SLIKARA Krahovi lijepe pjevačice dok nije pronašla sreću
FOTO: KAROLINAGOCHEVA/INSTAGRAM

Karolina se posljednjih godina povukla iz javnosti, te se rijetko pojavljuje u medijima, ali je aktivna na društvenim mrežama. Ona se sada javno zahvalila svima na čestitkama i lijepim željama, a osmijeh ne skida s lica.

Karolina Gočeva je slavu stekla veoma mlada, a o svom privatnom životu rijetko govori. Mediji su spekulisali o njenim vezama i ljubavima, a ona se udala prije nešto manje od tri godine, i to za poznatog slikara.

Pjevačica je 23. septembra 2017. godine rekla sudbonosno “da” šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubinu. Kako je u jednom intervjuu kratko ispričala, upoznali su se tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”. Vjenčali su se u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

Mihail Korubin potiče iz umjetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umjetnosti, a njegova djela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

Prije udaje za sadašnjeg supruga, Karolina je imala buran ljubavni život o kome se često pisalo.

View this post on Instagram

23.09.2017 ❤️

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gdje ima svoju fabriku tekstila.

Ona je sa njim počela da se zabavlja kada je krajem ljeta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

Prethodno, četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a prije njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Njemu je u zagrljaj pala nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu