Svijet

MILO ĐUKANOVIĆ I DRITAN ABAZOVIĆ OČI U OČU Tenzije među njima mogle su da se SIJEKU NOŽEM (VIDEO)

U Podgorici, gdje je održan "To be Secure" (2BS) forum, sreli su se oči u oči potpredsjednik vlade Crne Gore Dritan Abazaović i predsjednik te države Milo Đukanović.

MILO ĐUKANOVIĆ I DRITAN ABAZOVIĆ OČI U OČU Tenzije među njima mogle su da se SIJEKU NOŽEM (VIDEO)
FOTO: IN4SNET/YOUTUBE SCREENSHOT

Sve oči su, očekivano, bile uprte u njih dvojicu imajući u vidu da su ljudti politički neprijatelji, a u javnost je procurio i po koji snimak na kome se može čuti o čemu su neobavezno ćaskali.

Abazović i Đukanović sjedili su jedan do drugog, a tenzija među njima se pojačala kada se predsjednik Crne Gore obratio potpredsjedniku crnogorske vlade.

Ipak, i jedan i drugi su se trudili da razgovor ispadne miran i civilizovan u čemu su, zapravo, i uspjeli, prenosi Blic.

Na snimku koji je objavljen na internetu, čuje se početak ćaskanja između njih dvojice.

Razgovor je započeo Milo Đukanović upitavši Dritana “Kako je kod vas, dobro?” na šta mu je Abazović odgovorio “Dobro, radno. Ova nedjelja je bila baš… Malo smo jurili, malo dok smo se uhodali”.

Na Dritanov opis njegove radne nedjelje, Đukanović je sve vrijeme klimao glavom i na poslijetku mu odgovorio:”Iz ovoga što sam video da je očekivano živo. Naravno da se mnoge stvari trebaju obaviti”.

Sa ovom konstatacijom složio se i Abazović te je rekao: “Da, mislim da je bolje nego što i mi očekivali”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu