Politika

"Ako ne priznajete Šmita, što ga naša policija obezbjeđuje" Dončić rekao da Narodni front neće glasati za predloženu izmjenu zakona

Poslanik Narodnog fronta Radislav Dončić rekao je na nastavku današnje Posebne sjednice Narodne skupštine Srpske da poslanici te stranke neće glasati za Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske.

Radislav Dončić o potezima Dodika
FOTO: MILAN PILIPOVIĆ/RINGIER

Narodni front neće glasati za današnji prijedlog jer se radi o prevari, kao što su bile prevare i za ponovno vraćanje Vojske Republike Srpske, i za VSTS i brojne druge stvari. Vi koji ćete danas glasati za to, prevarićete se. Ako se ja prevarim, javno ću se izviniti – rekao je Dončić.

Treba se boriti za građane, dodao je on, a ne ići sa pričom o stvarima koje ništa promijeniti neće, već će, kako tvrdi, samo dovesti do daljeg jačanja Milorada Dodika.

-Slažem se da je Kristijan Šmit lažni visoki predstavnik, ali ako je tako što ga policija RS obezbjeđuje kad dođe u Banjaluku? Imate mogućnost da mu ne date policijsku pratnju. Što to ne radite? Ovo je gubljenje vremena i vi ne radite u interesu građana Republike Srpske. Pomozite narodu tako što ćete voditi računa o mladima, otvaranju radnih mjesta. Riješite se Kristijana Šmita. Imate policiju, zabranite mu da dođe u Republiku Srpsku i evo, kažem vam, ja ću za to glasati – rekao je Dončić

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije