Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ALARMIRANA POLICIJA Hrvat vikend proveo u teslićkom hotelu, pa otišao BEZ PLAĆANJA

Hronika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Državljanin Hrvatske napustio je hotel u Tesliću, a da nije izmirio svoje obaveze, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.
On je u hotelu boravio od petka do nedjelje, 7. do 9. februara, a dežurni tužilac Okružnog javnog užilaštva Doboj izjasnio se da je počinjeno krivično djelo prevara.

Policijskoj stanici Modriča juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana nepoznata osoba u trgovinskom objektu u ovoj opštini platila robu novčanicom u apoenu od 100 KM, za koju se sumnja da je falsifikovana.

Policijskoj stanici Petrovo juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana na području ove opštine završena bespravna sječa šume.

Istog dana je Policijskoj stanici Derventa prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana na području ove opštine iz neobezbijeđenog pomoćnog objekta otuđeni motorna pila i električni alat, kao i da je na jednoj stambenoj zgradi uočena neovlaštena potrošnja električne energije. U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nesreće.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO