Magazin

Amerikanac došao u Beograd da vidi sina: Gadljivo gledao u ĆEVAPE, a kad je sjeo u “juga” i čuo pjesmu Sinana Sakića mišljenje o Srbiji se promijenilo u sekundi (VIDEO)

Iako američki muzičar i komičar po imenu Džastus Rajd na TikToku ima preko 600.000 pratilaca i milionske preglede na svojim video zapisima.

Amerikanac došao u Beograd da vidi sina: Gadljivo gledao u ĆEVAPE, a kad je sjeo u “juga” i čuo pjesmu Sinana Sakića mišljenje o Srbiji se promijenilo u sekundi (VIDEO)
FOTO: JUSTUS_REID/TIKTOK/SCREENSHOT

Onaj koji mu je donio najveću prepoznatljivost, što na pomenutoj društvenoj mreži, tako i u Srbiji jeste onaj posvećen Novaku Đokoviću tokom takmičenja na US Openu. Kako su ga je srpski teniser proslavio, a srpska fan baza održava na ‘javnoj TikTok sceni’, ne čudi što je čest gost u našoj zemlji, pa je u Beograd doveo i tatu i sve snimio.

-Tata je došao iz Amerike da me vidi, a sada ću ga naučiti da bude Balkanac – rekao je Džastus na početku snimka i prvo što je uradio  odveo je tatu na ćevape. Iako bi svi očekivali oduševljenje jer  ćevapi su ćevapi, još u somunu sa lukom i kajmakom, tata je imao onaj izraz lica male djece koja znaju da će moraju da jedu hranu koja im se gadi.

-Možemo li da odemo u Mekdonalds – upitao je nezadovoljni otac tugaljivim glasom.

Pročitajte još

“Tvoj brat vozi Mercedes”

Kada je Džastus odlučio da tatu provoza ‘svojim novim kolima’, ispostavilo se da je u pitanju čuveni “Jugo”, na šta je za sina samo imao komentar: “Tvoj brat vozi Mercedes”.

Ipak, ono što se tati Amerikancu izuzetno svidjelo jeste naša muzika, pa je čak pokušao i da zapjeva, a pjesma koja ga je ‘udarila u dušu’ jeste hit Sinana Sakića “Trezan”. Naziv pjesme je i jedina riječ koju je naučio da izgovara, prenosi Žena Blic.

Video je sakupio čak dva miliona pregleda, ima skoro 1.800 komentara, što ga čini najgledanijim i najpopularnijim videom na njegovom profilu na TikToku.

Snimak je završen opisom ‘Balkan pobjeđuje’, a nesumnjivo je da se Džastusov tata vratio kući pun utisaka iz naše prestonice, a sudeći po komentarima ispod objave – srpski TikTok ga je jednako zavolio isto kao i njegovog sina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije