Zabava

Anabela nakon razvoda OTVORILA DUŠU: Znam da Bog ima VELIKE PLANOVE za mene

Luna Đogani nedavno je krenula stopama majke Anabele Bukve i uplovila u muzičke vode, zbog čega je pjevačica ponosna, a pogotovo što mnogi kažu da je pobjednica Zadruge njena slika i prilika.

Anabela nakon razvoda OTVORILA DUŠU: Znam da Bog ima VELIKE PLANOVE za mene
FOTO: INSTAGRAM

Mnogo me podsjeća. Možda ne toliko izgledom koliko karakterom, gestikulacijom, pokretima. Baš onako mala ja – ponosna je Anabela, koja će uskoro publiku obradovati emotivnom pjesmom – baladom, koju je prvobitno trebalo da snimi njena kćerka Luna, koja je od iste odustala.

– Stalno neka drama oko nas, ali stvarno jeste. Ona je ta koja je inspirisala te autore da tako razmišljaju, međutim Luna je tu noć meni rekla, kad sam ja čula pjesmu: “Mama, ja se ovako više ne osjećam, kako se ti osjećaš?”. Ja sam rekla: “Ne pitaj, znači, nema komentara”. Tako da je rekla: “Tvoja je, uzmi je, kao da je pisana za tebe!”. I rekla mi je da je ponekad najbolje pjevati ono što čovjek osjeća jer ako se trudiš da previše ugodiš svima, a ne ugađaš sebi, onda se to osjeti, pogotovo kada je muzika u pitanju – kaže Anabela.

Mnogo se šuškalo i o tome kome posvećuje emotivne stihove.

– Posvećujem je sebi, a onaj ko se pronađe u toj pjesmi, zna ko je. Posvećujem je sebi zato što je cijeli moj život tako nekako u nekom zarastanju nekih rana, u tom nedostajanju vezano za ljubav ili ne, više nije ni bitno, ali nekako me baš prate te riječi – kaže Anabela, koja u ljubav, uprkos krahu braka s Andrejem Atijasom, i dalje vjeruje.

– Ja sam satkana od ljubavi i nekako cijeli život živim od ljubavi. I jednostavno neću nikada, nikada da prestati da vjerujem u to i znam da Bog ima velike planove za mene – ističe Anabela u intervjuu za Premijeru.