Zabava

Anabela otkrila istinu o KRAHU BRAKA: Andrej je prelomio, on je odlučio da se RAZVEDEMO

Nekadašnja pjevačica Anabela Atijas, djevojački Bukva, progovorila je o razvodu od nekadašnjeg supruga Andreja Atijasa, sa kojim je sedam godina bila u braku.

Anabela otkrila istinu o KRAHU BRAKA: Andrej je prelomio, on je odlučio da se RAZVEDEMO
Foto: atijasandrej/Instagram

Svi traže neko vanzemaljsko objašnjenje, ali nema ga. Ne postoji. Nije bilo razloga za bijes niti, Bože sačuvaj, za mržnju. Nema konkretnog razloga koji je to prouzrokovao, jednostavno smo se udaljili. Ništa se nije dogodilo preko noći, trajalo je neko vrijeme i borili smo se da to promijenimo, ali se završilo krahom – izjavila je Anabela za Hello, osvrnuvši se potom na učešće svoje kćerke Lune Đogani u dvije sezone rijalitija Zadruga.

– Moje dijete je posljednje dvije godine bilo u uslovima koje nisam mogla da kontrolišem. Mislim da niko nije mogao da očekuje od mene da putujem svijetom, đuskam i provodim se dok je Luna u rijalitiju. Nisam mogla da se foliram da je sve super, jer nije bilo. Znala sam da se rasplačem dok jedem, razmišljajući da li je ona gladna, to je bilo jače od mene.

– Nisam bila ono što jesam. Trudila sam se, ali nije išlo. Sa željom da sve zadovoljim i da svima ugodim, iscrpjela sam se i umorila. Nisam mogla da iskalim bijes, tugu ili bol na pravi način. Osjećala sam se kao ranjena zvijer, stisnuta u klopku iz koje ne može da mrdne, prinuđena da preživljava sve što se dešava. I kada je Luna izašla kao pobjednik, kada je sve došlo na svoje mjesto i mi odahnuli, Andrej i ja smo postali stranci. Udaljili smo se i na kraju razišli. Ne možeš na silu da budeš sa nekim kada više ne ide – dodala je pjevačica.

– Niko osim nas samih nije kriv što nismo izdržali i ostali zajedno. Da smo bili dovoljno jaki, opstali bismo, ali naša veza je definitivno trpjela i sa te strane (prim.aut. pritisak medija). Andrej je Lunin očuh i ne mogu da kažem da je ono što se dešavalo doživljavao kao da je riječ o njegovom djetetu, ali dao je sve od sebe da me zaštiti. Međutim, vidio je da ne može, i to ga je ubijalo. Šta god da je uradio nije bilo dovoljno, jer nije bilo do njega. Muškarac koji ne može da zaštiti svoju ženu ne osjeća se dobro. Teško mu je sve to padalo i mislim da je iz inata uradio neke stvari. Imam utisak da je pomislio: “Jeste željni krvi? Evo vam je!” – istakla je Anabela, pa zaključila:

– Odluka da se razvedemo je bila njegova, on je presjekao. Rekao je da želi da se i ja otarasim tog osjećaja da moram da se borim za porodicu, koja očigledno više nije mogla da opstane. Popucali smo po svim šavovima. Možda je i meni htio da olakša, ali to je trenutak kada sve gubi smisao. Takva sam. Mogu da dam milion i jednu šansu, i porodici i braku, kao što sam radila i sa prvim mužem, ali kada jednom prelomim – to je to. Postoji nešto u meni što “klikne” koliko god da srce govori drugačije, to je trenutak kada razum prevlada.