Zabava

ANABELA PLANIRA POMIRENJE S MARKOM „Krivo mi je što sam se miješala u njegov odnos s Lunom, DOBRO SE SLAŽU“

Anabela Atijas priznala je da se kaje što se miješala u odnos između svoje kćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni "Zadruge", jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

ANABELA PLANIRA POMIRENJE S MARKOM „Krivo mi je što sam se miješala u njegov odnos s Lunom, DOBRO SE SLAŽU“
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je rekla da se nada da će nasljednica i zet razumjeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htjela samo najbolje za svoje dijete.

– Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dijete u 21. godini. Divno se osjećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se mjeri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg djeteta, da nekoga volite više, drugačije – počela je Anabela za Kurir.

Kako nije u dobrim odnosima sa zetom Markom, pjevačica je otkrila da li može da se očekuje pomirenje kada stigne beba. Ona je priznala da se kaje što se miješala u vezu svoje kćerke i di-džeja i rekla da to više ne bi radila.

– Da mogu da vratim vrijeme, ne bih se miješala u vezu. Ja sam u tom momentu mislila da štitim svoju kćerku, da radim za nju najbolje. Sada kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala. Oni su na putu da postanu roditelji i nadam se da će razumjeti otkud takva potreba da čovjek s takvom strašću ima potrebu da se meša svom djetetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mjesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno misleći da činiš ono najbolje – kaže Anabela.