Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ANABELA SE SPASILA” Atijasova bivša otkrila detalje o PROSTITUCIJI i istakla da ima snimak koji može da ga UNIŠTI

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Jasmina Skender, bivša djevojka Andreja Atijasa koja sa njim ima sina Leona, ponovo je dospjela u žižu javnosti nakon što je objavljeno da se Andrej razvodi od Anabele.

– Ja sam sigurna da se ona spasila. Nijedna žena, pa ni ona, ne zaslužuje nekog takvog u životu. Znala sam da to neće dugo trajati, jer osoba koja čini majci svog djeteta zlo nije dobra ni za koga – rekla je Jasmina za Srpski telegraf.

Ona, kako kaže, posjeduje snimak u kome Andrej priznaje da planira da joj namjesti hapšenje za prostituciju, a sve se odigralo prije nekoliko godina.

– Ja sam godinama trpila psihičke torture od Andreja. Njemu su svakakve podlosti padale na pamet. Eto, na primjer, prijetio mi je fizičkim napadom kada je Leon, naš sin, bio beba. Zvali su me i upozoravali kako mi je “mračno oko zgrade” i da se dobro pazim kuda se krećem. Saznala sam da mi je namještao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posjetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletilo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak se nalazi kod advokata i sigurna sam da me ne napada zato što se plaši da ne pustim to u javnost – tvrdi Jasmina, koja je je sve ovo ispričala i u videu na svom Jutjub kanalu.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Poznavajući njega, ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, vjerujem da je i nju. Ne znam ko je kriv za razvod, niti ulazim u to, ali tog čoveka toliko znam, da mogu samo da pretpostavim šta joj je radio. O tome govore i ove slike sad sa novom devojkom, a još se nije ni razveo pošteno – završila je bivša Andrejeva izabranica, koja otkriva da je nedavno okončan sudski proces oko starateljstva koje je pripalo njoj.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO