Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Anastasija počela da ŽIVI SA DEČKOM, komšije otkrivaju kako se mlada zvijezda ZAISTA ponaša kada se ugase kamere

Zabava
Autor:

Foto: Nemanja Novaković/RAS Srbija

Mlada zvijezda Anastasija Ražnatović nedavno se iselila iz doma u kojem je živjela sa mamom Cecom i bratom Veljkom i počela život sa dečkom Đorđem Kuljićem. Komšije za nju imaju samo riječi hvale.

Foto: RAS Srbija

Prije podne. Radni dan. Užurbano se ljudi kreću. Luskuzna zgrada u jednom od najprestižnijih krajeva u Beogradu. Samo poneko izađe iz nje. Ćaskajući sa stanarima, mnogi nisu ni svjesni da u njihovom ulazu živi jedna od trenutno najtraženijih mladih pjevačica Anastasija Ražnatović.

Iz zgrade izlazi starija gospođa. Nosi ceger i ostaje iznenađena pitanjem da li zna da Anastasija Ražnatović živi baš u zgradi gdje i ona.

– Ne znam, vjerujte mi. Baš ovdje živi? Pitajte u prodavnici pored. Nisam je viđala. Mada, ja sam starija žena. Možda ju je moja kćerka viđala – kaže gospođa.

Ekipa Blica je i poslušala. Zaputili su se do obližnje radnje pikantnih jela koja stižu iz Mađarske.

– Kako je nismo viđali. Često dolazi kod nas. Anastasija je djevojka na svom mjestu. Kupuje sve. Od suhomesnatih prozivoda do pomfrita. Ostavi bakšiš. Baš vaspitana djevojka – kaže prodavačica u radnji.

Prema njenim riječima, krase je lijepi maniri, poštovanje prema starijim osobama, te je uvijek nasmijana.

Foto: Nemanja Novaković/RAS Srbija

– Djevojka je za primjer. Svaka joj čast. Normalna osoba, za razliku od ovih, da kažem modernih djevojaka koje joj nisu ni do koljena, a glume neko ludilo. Dolazi bez šminke. Još je ljepša takva. Djevojka je na svom mjestu – dodaje prodavačica.

Nedaleko od ove prodavnice Anastasija je kupila dasku za peglanje u jednoj radnji kineske robe.

– Dobar dan. Izvolite. Kako možemo da vam pomognemo – rekla je ljubazna prodavačica ekipi Blica.

Kada su joj rekli da prave priču o Anastasiji Ražnatović, prodavačica Branka je odmah bez zadrške rekla:

– Ja sam ta prodavačica koja ju je uslužila kada je kupila dasku za peglanje. Moram vam priznati da je djevojka jednostavna, djeluje skromno i imam samo riječi hvale za nju. Sve pozitivno. Osim te daske, kupila je još neke sitnice za kuću. Uglavnom stvarčice za kuhinju, noževe, escajg.

Ova nasmijana prodavačica kaže da se iznenadila kada je vidjela da Cecina kćerka ulazi u radnju.

– Prepoznala sam je odmah. Bila je bez šminke. Iznenadila sam se baš jer je djevojka visoka. Mislila sam da je niža. Baš sam je jutro prije toga gledala na TV-u. Fotografisala sam se sa njom – naglasila je prodavačica.

Kako je Anastasija djevojka koja vodi računa o svom izgledu, provjereno je da li dolazi u obližnji kozmetički salon.  Kozmetičarka je rekla da Anastasija ponekad dođe kod njih.

– Dođe. Kao i svaka mlada djevojka, tako i ona vodi računa o tome da lijepo izgleda. Ljubazna je, lijepo se ponaša i baš nam je drago što dođe kod nas – naglasila je kozmetičarka.

Posebno simpatičan bio je komentar jednog dečka.

– Vidio sam je. Prelijepa je. Ljepša mi je uživo. Toliko je puna harizme. Toliko je tiha da nisam ni znao da živi ovdje. Tek sam je vidio kada smo jednom čekali zajedno lift. Bila je ljubazna. Rekao sam joj da mi se baš dopala u spotu “Rane” i da bi trebalo često da igra – rekao je ljubazni mladić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO