Zabava

ANELI JECA NA SAV GLAS Starleta otkrila na koji način je Janjuš ucjenjuje

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša je sve turbulentniji, a nakon još jedne žestoke rasprave Aneli je doživjela nervni slom.

Aneli Ahmić plače
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Naime, nakon što je Janjuš optužio Aneli da gaji simpatije prema cimeru Stanislafu Krofaku, Aneli je pohisterisala.

– To da se Stanislav njoj sviđa to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna – rekao je Đedović.

– Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne vjerujem da me voli, tako mi djeluje to u prethodnih 20 dana – rekao je Janjuš.

Pročitajte još

– Janjuš razmišlja isto kao Ša samo što ima jaču samokontrolu – rekao je Đedović.

Ja se kunem da si mi rekao da imamo s**s u toku Ramazana, ovaj dečko me tjera da se kunem, sram te bilo lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tjera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovdje, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htjela da imam se*s – vikala je Aneli.

– Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako – nastavila je Ahmićeva.

– Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš djevojko zapamti – rekao je Janjuš, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu