Zabava

Antonio Banderas je izjavio da mu se zbog infarkta PROMIJENILO LICE: Pojavio se u Kanu i EVO KAKO IZGLEDA

Prije dvije godine doživio je snažan infarkt koji je ostavio vidljive posljedice. Antonio Banderas pojavio se sinoć na Kanskom festivalu i evo kako izgleda.

Antonio Banderas je izjavio da mu se zbog infarkta PROMIJENILO LICE: Pojavio se u Kanu i EVO KAKO IZGLEDA
FOTO: PROFIMEDIA

Antonio Banderas (58) prošetao je crvenim tepihom sa djevojkom Nikol Kimpel (38) na Kanskom festivalu. Oboje su bili u crnom Antonio u svečanom odijelu, na čijem je sakou dominirao žakard uzorak dok je Nikol pokazala zamaman dekolte.

Par je razmijenio nježnosti na crvenom tepihu, a Antonio je bio vidno nasmijan.

Podsjetimo, glumac je 2017. godine pretrpio jak infakrt koji je jedva preživio, a progovorio je i o njegovim posljedicama.

– Cijeli događaj sa infarktom natjerao me je da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu – smrt – rekao je u televizijskom intervjuu glumac, dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto, piše Blic Žena.

– Život poslije infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posljedice. Meni se, na primjer, promijenio i izraz lica – rekao je Antonio, dodavši da je iz cijele priče o infakrtu samo jedna stvar pozitivna.

– Jedina dobra stvar koja se desila je to da sam konačno prestao da pušim, i nije mi za to trebala nikakva pomoć u vidu pilula, flastera i slično – zaključio je Antonio.