reload

Sudbine

"I kćerka i sin mi imaju dijabetes" Potresna ispovijest Dejana Pantelića, progovorili i mališani

Djeca voditelja Dejana Pantelića suočila su se sa zdravstvenim problemom.

"I kćerka i sin mi imaju dijabetes" Potresna ispovijest Dejana Pantelića, progovorili i mališani
FOTO: PRVA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Voditelj Dejan Pantelić već 51 godinu rođendan slavi 14. novembra, na Svetski dan dijabetesa. Da život piše romane dokaz je to što su oba djeteta, kćerka Lana i sin Vukašin, oboljeli baš od te bolesti. Mališani su toga svjesni, pa uz posebne mjere opreza, vode sasvim normalan život, idu u školu, bave se sportom i imaju prelijepo djetinjstvo, prenosi Blic.

– Ne znam da li se sudbina poigrala našim životom, ali zamislite da ste rođeni na Svjetski dan dijabetesa, a kod kuće imate dvoje djece koja imaju dijabetes. Hoću da poručim roditeljima da, bez obzira na to što je knedla uvijek u grlu kada je riječ o ovom današnjem danu ‒ jedini način da se borimo je da im vratimo osmijeh na lice ‒ priznao je nedavno popularni voditelj, kada je u svojoj emisiji ugostio kćerku Lanu.

– Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada imam takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: „Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo, ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tatu Dekija i mamu što govorimo o tome i podižemo svijest ‒ izjavila je Lana prilikom gostovanja u „150 minuta“.

Deki Pantelić se trudi da njegova djeca rastu u poštene i samostalne ljude, pa insistira na starim vrijednostima, kojima su i njega kao dijete učili. Bez nekog pretjeranog razloga voditelj ne voli da Lanu i Vukašina izlaže očima javnosti, a kada ga ponesu emocije, umije da obraduje pratioce. Upravo jednim takvim potezom je nekoliko dana poslije Nove godine sve oduševio.