reload

Zabava

"IZNOSILI SU CRNE DŽAKOVE" Ana Bekuta danima nije izlazila iz stana nakon Mrkine smrti

Pjevačica Ana Bekuta nedavno se suočila sa velikim gubitkom, kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera i životnog saputnika političara Milutina Mrkonjića.

"IZNOSILI SU CRNE DŽAKOVE" Ana Bekuta danima nije izlazila iz stana nakon Mrkine smrti
FOTO: JOVAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Ona je ostala stanu na Vračaru gdje su živjeli, a komšije tvrde kako nakon sahrane partnera danima nije izlazila iz doma, prenosi Blic.

– Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je vidjeli kako šeta u obližnjem parku. Djelovalo je ispijeno, umorno, loše se osjećala zdravstveno. Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmijanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smijala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno – priča komšinica Mirjana iz zgrade za “Super TV” i dodaje:

– Vidjela sam prije neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledjelu, ucvjeljenu, šta je sve ta žena preživjela, ali i dalje se dobro drži – poručuje komšinica, dok jedan Anin poznanik iz ulice tvrdi kako su brojne poznate ličnosti dolazile da je posjete nakon Mrkine sahrane, ali da ona nije bila raspoložena.

– Ana je bila u izolaciji nakon Milutinove smrti. Viđao sam brojne kolege koje su ulazile u zgradu, ali isto tako se nisu puno zadržavali. Nakon pet minuta bi napuštali istu. Siguran sam da su vidjeli u kakvom je stanju pa nisu htjeli da je uznemiravaju dugo. Kome bi u takvim situacijama zaista bilo do društva? Apsolutno nikome – zaključuje komšija iz ulice za “Super TV“ koji je želio da ostane anoniman.

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda“ pokrenule su Anu Bekutu da konačno izađe iz doma, tvrde pjevačicine komšije.

– U posljednje vrijeme je vidimo sređenu kako ide na snimanje Zvezda Granda, ali ni šminka ne može da pokrije bol koju nosi u očima. Sva sreća pa je ponovo počelo snimanje popularnog takmičenja. Ana je malo živnula. Opet ima motivaciju da živi život punim plućima, sređuje se i komunicira sa kolegama. Deluje zadovoljno kad god izlazi iz zgrade i putuje do Košutnjaka gdje se održava samo snimanje. Vremenom će se sve rane zacijeliti, a tuga koju nosi u sebi će prestati.