Zabava

Mrka ga je pred smrt molio da pazi na Anu: Evo ko ispunjava poslednju želju političara

Pjevačica Ana Bekuta, ove nedjelje se prvi put, poslije smrti Milutina Mrkonjića, pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda".

Mrka ga je pred smrt molio da pazi na Anu: Evo ko ispunjava poslednju želju političara
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RAS SRBIJA

Ona je došla u pratnji svog unuka Branka, koji je dovezao na Košutnjak, a nakon nekoliko sati snimanja, došao po nju i odvezao je kući.

Branko je i ranije, naravno, bio uvijek tu za svoju baku, ali to što je sada uz nju i kada radi i snima, dio je obećanja koje je dao Mrki pred smrt, prenosi Blic.

– Budući da nije imao svoje djece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji djeda na svijetu, a u Branku je vidio budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvijek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Mrka je uvijek Anu pratio na gostovanja, nastupe i nikada to nije želio da prepusti vozaču., koga su mogli da plate, jer mu je u prvom redu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmijava i brine se o njoj. Baš kao što je Ana dala obećenje da neće da prekine da pjeva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od posljednjih želja Milutina Mrkonjića – da brine o svojoj baki – rekao je izvor blizak pjevačici za Svet.

Podsećanja radi, Ana je ispunila još jednu od Mrkonjićevih želja, a to je da kada njega ne bude više, ona nastavi da pjeva i bude nasmijana sa svojom publikom.

Prihvati notifikacije