reload

Banjaluka

"Logo donatora će se vidjeti na displeju" Stanivukovićeva savjetnica o finansiranju koncerta Nine Badrić

Koncert popularne pjevačice Nine Badrić koji treba da se održi u Banjaluci  11. marta finansiraće se iz donacija, rekla je savjetnica gradonačelnika Draška Stanivukovića za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

"Logo donatora će se vidjeti na displeju" Stanivukovićeva savjetnica o finansiranju koncerta Nine Badrić
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Napomenula je da ove godine Grad Banjaluka podržava kampanju koja se tiče prava žena i života žena.

 – Želimo da skrenemo pažnju da Dan žena nije samo poklon ili znak pažnje koji treba da uputimo damama, nego da je to datum koji treba da ukaže na sve ono za šta su se žene u prošlosti borile – rekla je Šukalo i dodala da će kampanja  trajati četiri nedjelje te da je jedna od planiranih aktivnosti Nine Badrić koji treba da se održi sutra.

Pročitajte još

– Pozivam sve naše sugrađane i sugrađanke da dođu na ovaj koncert, da zajedno uživamo i provedemo jedno lijepu veče, ali i da se isto tako podsjetimo na sva prava koja žene imaju i za koja treba da se borimo iz dana u dan.  Grad za ovaj koncert nije izdvojio novac, za sve koji žele da znaju ko su donatori zahvaljujući kojima će ovaj koncert biti održan, logo tih donatora će moći da vide na displeju koji će se nalaziti na samom stejdžu -poručila je ona.

Naglasila je da se radi o jednoj u nizu  aktivnosti koju Grad radi po ustaljenoj praksi, koja uključuje obraćanje donatorima za podršku.

– U trenutku korone ne možemo da očekujemo velike sponzore, kao što je to bilo ranije, ali možemo da se obratimo velikim kompanijama da nam pomognu da svojim doprinosom prikupimo sredstva upravo za ovu namjenu i ovom prilikom im se zahvaljujem – zaključila je ona.

Organizacija ovog koncerta je već neko vrijeme predmet raznih spekulacija.Čak je bila i predmet rasprave na sjednici Skupštine grada a  pojedine odbornike je interesovalo ko finansira održavanje ovog koncerta.