reload

Svijet

Mlada uskočila u vodu u vjenčanici i zamalo se udavila, a reakciju djeveruše svi prepričavaju (VIDEO)

Kako bi imali savršenu uspomenu sa vjenčanja, mladenci se sve češće odlučuju na nekonvencionalne uslove u kojima će se zakleti jedno drugom na vječnu ljubav, kao što su skok s padobranom ili vjenčanje pod vodom.

Mlada uskočila u vodu u vjenčanici i zamalo se udavila, a reakciju djeveruše svi prepričavaju (VIDEO)
FOTO: REDDIT/SPYCEY_MCHAGGIS / SCREENSHOT

Tako je par mladenaca nedavno završio na društvenim mrežama, kada je nakon izgovorenog “da” pred matičarem i svatovima, odlučio da skoči u vodu i napravi nezaboravne fotografije, a njihova neobična zamisao umalo se završila tragično.

Mladoženja, koji je prvi skočio u vodu, krenuo je da se brčka čekajući mladu da mu se pridruži, a kada je i ona učinila isto, svi gosti su krenuli da vrište. Balska haljina od nekoliko slojeva brzo joj je prekrila glavu i potopila je, te je počela da se davi, a akciji spasavanja brzo se priključio i mladoženja, prenosi Blic.

Odmah je reagovala i jedna djeveruša, a potom i još tri gosta, koji su pokušavali da pronađu mladinu glavu u natopljenoj vjenčanici i spase je od utapanja.

Video je objavljen na Reditu korisnici su odmah krenuli da komentarišu i dok su jedni bili fascinirani brzom reakcijom djeveruše, drugi su krivili mladoženju za razvoj situacije, jer se “nije dovoljno potrudio da spase svoju ženu”.

– Ovako će da igleda moje djevojačko veče. Reći ću svima da planiram da skočim u vodu noseći vjenčanicu, pa ko skoči za mnom ili, još bolje, ko pokuša da me odgovori od te ideje, biće pozvan na vjenčanje – predložila je jedna korisnica.