Magazin

CRNA SVADBA Mlada tražila da svi svatovi na njenom vjenčanju nose tamnu odjeću, gosti "zakucali" (VIDEO)

Svi već očekujemo da, kada odemo na svadbu, vidimo mladu u bijelom, s sve druge goste obučene svečano, u vesele, vedre boje.

VJENČANJE MLADENCI
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ipak, jedna mlada poželjela je da na dan kada ozvaničava svoju ljubav svi budu u crnom.

Dres-kod je bio jasan, gosti su ga ispoštovali, a onda se na TikToku pojavio video koji je podijelio pratioce.

Gomila ljudi elegantno obučenih u tamnu odjeću koja se kreće ka mjestu gdje se održava vjenčanje. Video prati opis: “Kada tražite od svojih gostiju da nose sve crno na tvom vjenčanju i oni ga “zakucaju””.

Na snimku se dalje vide mlada i mladoženja, oboje obučeni u bijelo, okruženi jdeverušama – u crnom, ispred velikog skupa gostiju – takođe u crnom.

Video je dobio četiri miliona pregleda i više od 900 komentara. Mnogi pratioci su bili impresionirani idejom ove mlade, sa komentarom da je vjerovatno olakšan život i gostima jer je pojednostavio njihov izbor odjeće.

– Bila bih srećna da dobijem pozivnicu za vjenčanje na kojoj piše da “crna odjeća” uklanja sav stres traženja nečega za obuću – napisao je jedan gledalac.

Drugi su pohvalili uniformnost i činjenicu da se činilo da svi poštuju kodeks oblačenja, ali jedan jedna odoba pitala da li je mlada dobila bilo kakav otpor od gostiju jer su razmišljali o istoj ideji za sopstveno vjenčanje?

– Neki nisu razumjeli i bili su zbunjeni zašto postoji kodeks oblačenja, ali sam stavila primjere i slike na svoju veb-stranicu o tome šta bi bilo dobro obući – napisala je mlada.

Neki su bili više zabrinuti zbog praktičnosti nošenja potpuno crnog, posebno na suncu.

Višestruki komentari bili su kritičniji prema cjelokupnoj estetici ceremonije, a činjenica da je kodeks oblačenja u crnoj boji obično bio rezervisan za mračnije prilike i smatralo se da daje vjenčanju pomalo morbidan izgled.

– To daje pogrebne vibracije… vjenčanja treba da budu šareno – napisao je jedan gledalac videa i dobio 900 lajkova.

Pročitajte još

Kao odgovor, mlada Busei je napisala:

– Tako mi je žao što se tako osjećaš! Hvala Bogu da je to bilo moje vjenčanje, prenosi Telegraf.

Ova dama ima 135.000 pratilaca na TikToku i nedavno je objavila seriju video-snimaka o svom vjenčanju, uključujući bliži pogled na crnu odjeću svoje djeveruše i njenu sopstvenu bijelu haljinu, ideje za odjeću za medeni mjesec i klipove sa velikog dana.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije