reload

Zabava

“Odluka je samo naša” Nakon priča da je Marija Šerifović kriva za njihov razvod, oglasio se Sale Tropico i OTKRIO ISTINU

Pjevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i pjevačica Jovana Pajić potvrdili su da se razvode poslije deset godina braka. Ubrzo je u domaćim medijima osvanula vijest da je glavni razlog za krah njihovog braka bilo Jovanino javno druženje sa Marijom Šerifović, a ove navode je odmah demantovao pjevač.

“Odluka je samo naša” Nakon priča da je Marija Šerifović kriva za njihov razvod, oglasio se Sale Tropico i OTKRIO ISTINU
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mjesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo riješli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovdje ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumijevanju – piše u objavi.

FOTO: RAS SRBIJA
FOTO: RAS SRBIJA

– Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – rekla je Jovana za Blic.

Identičnu izjavu poslao je i Saše Tropiko svim medijskim kućama.

– Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cijela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumijevanju – rekao je on.

Podsjećanje, Jovana i Sale venčali su se 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo vjenčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vrijeme bila veoma popularna, piše Blic.