back button
reload

Zabava

Pjevačica pokrenula novi biznis "Proizvodim namještaj jer od nečega moram da živim"

Pjevačica Indira Levak je zbog spriječenosti da se bavi muzikom usljed pandemije riješila da zasuče rukave i obezbijedi sebi prihode, te je zajedno sa suprugom krenula da širi svoje profesionalne horizonte.

Pjevačica pokrenula novi biznis "Proizvodim namještaj jer od nečega moram da živim"
FOTO: INDIRALEVAK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Indira se već neko vrijeme pored pjevanja bavi različitim biznisima, te pored toga što je sa suprugom Mioslavom investirala u apartamane u Istri, krenula je da se bavi proizvodnjom namještaja, a planira i da otvori bar na plaži.

– Od muzike ne odustajem, to je moj život, ali naravno da radim i druge stvari. Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova. U Fažani suprug i ja imamo apartmane koje trenutno pripremamo za sezonu. Bavim se enterijerima, dizajniranjem, te proizvodnjom namještaja. Stalno imam i nove ideje kako osvježiti prostore – istakla je pjevačica za Večernji list.

– Mirek i ja sve radimo zajedno i stalno nam padaju na pamet nove ideje. U Istru smo zaljubljeni pa smo već investirali u apartmane u Fažani, a sada razmišljamo o novoj investiciji u plažni bar. Tražimo idealnu lokaciju na potezu od Fažane do Pule i već smo dobili neke zanimljive ponude. Meni je u krvi razveseljavati ljude pa tako znam da će naš bar imati najbolji program za posjetioce. Kao poduzetnica znam da se nikada ne treba fokusirati samo u jednom smjeru poslovanja. Već godinama Miro i ja ulažemo u našu proizvodnju sprava za vježbanje i namještaj “Indira Levak Dizajn”. Ali moram priznati da je muzika moj život i uvijek će biti na prvom mjestu. No u ovoj situaciji u kojoj se svijet našao potvrdilo se da moramo biti svestrani, okretni i prilagodljivi. Nama je upravo sve to i omogućilo da i dalje radimo i stvaramo. Rekla sam: “Ok, ne mogu trenutno održavati koncerte, ali mogu puno toga raditi”. Od sjedenja kod kuće nema ništa. To nije bila opcija – ispričala je pjevačica.