back button
reload

Zabava

"Počela sam da plačem pred svima" Anastasija se sjetila Cecinog kućnog pritvora

Pjevačica Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija su 2003. godine u akciji "Sablja" bile uhapšene, a bile su četiri mjeseca u pritvoru.

"Počela sam da plačem pred svima" Anastasija se sjetila  Cecinog kućnog pritvora
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Cecina kćerka Anastasija Ražnatović tada je imala pet godina, a sad se prisjetila tog perioda, što inače ne voli da čini, prenosi Blic.

– Djeca su mi govorila: “Tebi je mama u zatvoru”, a ja sam im odgovarala: “Ne lupajte gluposti, naravno da nije! Ona je na turneji u Americi!”. Kad sam shvatila šta je istina sa 10 – 11 godina, prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je to da su ta djeca, koja su nas začikavala, bila u pravu. A ja sam se svađala sa njima, govoreći im da novine lažu. Svakako da sam tada bila previše mala da bih znala istinu, niti bih to razumjela. Iz ove perspektive shvatam da je bilo nužno da nam se kaže ta “bijela laž” – kazala je Anastasija.

Poslije osam godina doživjela je još jedan šok, kad su joj majka i tetka zbog nelegalnog prisvajanja novca od transfera fudbalera ponovo bile zatvorene. Ovog puta sa nanogicama u kućnom pritvoru u njihovoj vili na Dedinju. Anastasija kaže da će joj taj 22. jun 2011. godine ostati urezan u sjećanju do kraja života.

– Momenat kad su došli da joj stave nanogicu nikad neću zaboraviti. Do tada je sve bilo u vazduhu, hoće-neće, ali kad je došlo do toga, cijeli svijet mi se srušio. Bilo mi je užasno teško. Kada sam vidjela da joj stavljaju nanogicu, nisam mogla da izdržim, pa sam počela da plačem tu pred svima. Tada sam pustila suze i poslije više nikad. Zakopala sam sve i potisnula sam osjećanja. Mami je bilo preteško kad me je vidjela da plačem, a i Veljku sigurno nije bilo lako. Nismo pričali o tome, što je veoma čudno, jer smo svo troje vrlo otvoreni i pričamo o svemu. Očigledno da nam je svima bilo lakše da ne pričamo o tome, već o vedrijim temama, da ne bismo svi kompletno poludjeli. Pritisak medija je bio enorman i nije nam trebalo da obrađujemo tu temu i kod kuće – navela je Anastasija za “Informer”.