back button
reload

Zabava

“POGLEDAJ SE NA ŠTA LIČIŠ” Maja plače i moli, a Janjuš NEMA MILOSTI

Maja Marinković na sve načine pokušava da vrati Marka Janjuševića Janjuša u svoj život, a i večeras je briznula u plač.

“POGLEDAJ SE NA ŠTA LIČIŠ” Maja plače i moli, a Janjuš NEMA MILOSTI
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / YOUTUBE/SCREENSHOT

Ne mogu više da izdržim ovde! – govorila je Maja kroz suze, piše Blic.

– Prestani, nemoj da mi plačeš, ni ja ne mogu da izdržim, e, tebi je muka od svega. Šta si uradila za dvije nedjelje da ti bude muka od svega? Pa kad ne pravim sr**a kao debil, ne radi se o njemu (Vladimiru Tomoviću) samo! – odbrusio je Janjuš.

– Jedno pitanje ti je dovoljno da te poremeti, da li shvataš da to namjerno radi? – upitala je Maja.

Iako je Maja pokušala da smiri situaciju, Janjuš je bio neumoljiv.

– Kakvo pitanje, nemoj ti meni da porediš tu. Ako ne razumiješ, legneš tu i spavaš! Nemoj da mi plačeš, ućuti, ne mogu da te slušam više! Pogledaj na šta ličiš druže, nemaš dvadeset kila čovječe! Šta si ti umislila druže, ko si ti? Šta ti umišljaš da budeš u životu? Glumiš neku barbiku, šta ti misliš, da se slikaš po Instagramu, da imaš 25 hiljada lajkova, je l’ ti je to cilj u životu, da glumiš starletu i da se guziš po šiokama, što radiš to? To je ponižavanje! Nije ponižavanje kada voliš nekoga, pa se boriš za njega. To nije, a ovo što ti radiš je ponižavanje, kretenko! Jesi li svjesna, plačeš tu, kapiraš? Pogledaj ti podbratka, ovde ti je došao, kod uveta! – upitao je Janjuš bijesno.

Maja je nakon njegovih riječi govorila da se ne osjeća dobro.

– Ja nisam dobro, je l’ znaš to? Ne mogu da izdržim ovo psihički! – govorila je Maja.

– Ja ću se objesiti zbog tebe, ne znam šta da radiš sa tobom, Boga mi, evo! Idi lezi i spavaj! Idi! Šta ti ne možeš da izdržiš? Ja ću otići odavde, ja ne mogu ovo da izdržim, evo, majke mi mile! Ti ćeš mene da proganjaš cijeli život, razumiješ li ti to? Ja ne smijem da izađem napolje, ovdje mi je bolje nego napolju, ozbiljno ti kažem. Kada izađem odavde, kada se ovo završi, zamolio bih da mi kupe kartu za neku zemlju, da direktno odem! – rekao je Marko.

– Pa, ja ću te naći! Ovo je tvoja sudbina – ja! – poručila je Maja kroz osmijeh.