Zabava

"To joj je najveća rana" Drugarica Maje Marinković otkrila zašto se starleta odlučila na abortus

Maja Marinković je zatrudnila sa Markom Janjuševićem Janjušem tokom prethodne sezone rijalitija "Zadruga", a njena drugarica iznijela je istinu o abortusu na koji je navodno bila primorana.

"To joj je najveća rana" Drugarica Maje Marinković otkrila zašto se starleta odlučila na abortus
FOTO: SCREENSHOT

Maja Marinković je nakon izlaska iz “Zadruge 4” izvršila abortus u drugom mjesecu trudnoće, a kako se pričalo, otac djeteta bio je Marko Janjušević Janjuš.

– Kada je saznala da je trudna, Maja je prošla kroz pakao od toga da njega nije interesovalo to dijete, do toga da abortira. Iako su je mnogi osuđivali, niko ne zna da je Maja bila primorana da prekine trudnoću.

Pročitajte još

Kada je Marinkovićeva ostala u drugom stanju ona ga je pozvala kako bi mu rekla novosti, ali on tada nije ni želio da se čuje sa njom. Tada je krenuo pakao od kog se Maja još nije oporavila.

Majina drugarica otkrila je kroz kakvu agoniju je rijaliti zvijezda prošla.

– Maja se u prvi mah jako uplašila i odmah je odlučila da abortira, ali kako je vrijeme prolazilo osjećala se sve gore i razmišljala da zadrži bebu i sama je odgaja. Ionako sve u životu radi sama, nikada nije ni imala mušku podršku sem oca Takija, pa je mogla i to – otkrila je drugarica.

Međutim, kako je prolazila kroz mnoge stresne situacije prije nego što je saznala da je trudna, Maja je odlučila da uradi sve potrebne analize. Baš tada krenula je njena agonija.

– Maja se raspadala od plača kada je čula da Janjuša ne zanima njena trudnoća i da se baš u to vrijeme viđao sa Anom Korać, njenom najvećom protivnicom. Kada je otišla na pregled doktori su joj rekli da sumnjaju da sa bebom nije sve u najboljem redu i da mora da uradi detaljnije analize. Očigledno da je na zdravlje djeteta uticao njen svakodnevni stres, jer ona nije poročna osoba, a i zdrava je! Kada je to čula, tek onda je zatražila novac za abortus od Janjuša, ali on se pravio lud – rekla je ona.

Gledaoci rijalitija i sada mogu da vide da se Maja zaplače kada se pomene ta trudnoća, a kako njena drugarica kaže, to joj je vrlo bolna tačka od koje ne može da se oporavi.

– Ta trudnoća je njena najveća rana i kad god Janjuš to sada pomene u Zadruzi ona plače kao kiša, nikada neće oprostiti sebi što je to uradila. Marko ni ne zna da sa djetetom nije bilo sve u redu, Maja nije željela da mu kaže, jer joj on do nedavno nije ni vjerovao da je bila u drugom stanju. Za to zna samo Filip Car koji je bio njena najveća podrška tokom tog teškog perioda – rekla je Majina drugarica, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije