back button
reload

Zabava

Roditelji Tanje Savić u strahu: Nakon pjevačicine navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke za nju imaju JEDAN ZAHTJEV

Tanja Savić ljetos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti.

Roditelji Tanje Savić u strahu: Nakon pjevačicine navodne afere sa gradonačelnikom Banjaluke za nju imaju JEDAN ZAHTJEV
FOTO: SCREENSHOT RAS KOMBO

Kako saznaje Blic, romansa koju su mnogi komentarisali prilično je zabrinula Tanjine roditelje.

FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA
FOTO: PREDRAG DEDIJER/RAS SRBIJA

– Čitava priča oko romanse sa političarem izazvala je brojne komentare, ali i zabrinula Tanjinu porodicu. Njeni roditelji su u strahu kako bi glasine mogle da utiču na njenu budućnost, plaše se da joj Dušan ponovo ne uzme sinove – otkriva izvor i dodaje:

Pročitajte još

– Zamolili su je da ništa ne komentariše u javnosti. Nadaju se da će i u ovom slučaju važiti ona: “Svakog čuda tri dana dosta”, i da će ljudi zaboraviti na priče o pjevačicinoj novoj ljubavi. Taman su se navikli da su unuci blizu njih, brinu šta bi dalje moglo da se desi.

FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Tanja je nedavno otkrila i da su se njeni dječaci mnogo promijenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrijednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

– Kada uporedim kakvi su bili kada su došli i kakvi su sada, to je sušta suprotnost. Materijalne stvari im više nisu prioritet kao ranije. Bili su sebični, nisu umjeli da dijele, nisu bili socijalizovani, nisam bila srećna zbog toga. Kada su došli, ovdje je bilo mnogo drugara, svi su im se obradovali, tamo su živjeli neki geto život, zatvoreni u četiri zida, ajpedi, sve moguće mašinerije, sve su imali samo da ne misle na majku. Oni su sada počeli da se otvaraju, ranije sam morala riječi kliještima da im izvlačim iz usta. Moja djeca imaju ispred sebe primjer kakav ne treba biti – rekla je Tanja Savić.