reload

Hronika

"Samo je prišao i počeo da ga bode" Kamere snimile jeziv napad na MLADOG DŽUDISTU ispred trafike (VIDEO)

Za sada nepoznati razbojnik prišao je sinoć radniku trafike M.G. (18) iz Niša i izbo ga bez riječi, a nakon toga je pokupio pare i pobjegao, saznaje Blic.

"Samo je prišao i počeo da ga bode" Kamere snimile jeziv napad na MLADOG DŽUDISTU ispred trafike (VIDEO)
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RAS SRBIJA

Radnik je izašao da nareda robu kada je iz pravca centra naišao muškarac sa kapuljačom i kačketom. Samo mu je prišao i počeo da ga bode, bez riječi. Mladić se okrenuo prema njemu, ne očekujući napad. Nakon toga je razbojnik ušao u trafiku, pokupio pare i pobjegao. Na snimcima sa kamera se vidi da je krupniji od njega – kaže izvor Blica.

Izbodeni radnik je student i trenira džudo, a na trafici je radio tek dva mjeseca.

– Mladić je izuzetno dobar. Studira i trenira džudo, a radio je na trafici da obezbjedi prihode i olakša sebi školovanje. Radnice koje rade ovde kažu da im je kao stariji brat, o svemu brine i uvijek je tu da im pomogne. Meni su javili sinoć oko 3 da se desio napad. Kada sam došao, radnika je već odvezla Hitna pomoć. Kažu da je bio svjestan, ušao je u trafiku i pozvao pomoć. Nije bitno koliko je razbojnik uzeo, bitno je da dečko bude dobro – kaže vlasnik trafike koji je želio da ostane anoniman.

Prodavci na grafikama u okolini Železničke stanice, gdje se desio napad, zabrinuti su i uplašeni.

– Mračno je i pusto ovde noću, plašimo se poslije svega što se desilo. Apelujemo na policiju da pojača kontrole – kaže vlasnica jedne od trafika u tom kraju.

Izbodeni mladić je prevezen u bolnicu, a kako ljekari kažu u svjesnom i stabilnom je stanju.

– Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Operisan je, postoperativni tok je dobar. On je svjestan, komunikativan i hemodinamski stabilan – kažu za Blic u KC Niš.