Hronika

IZBODEN U HOTELSKOJ SOBI Poznato zdravstveno stanje kubanskog boksera

Kubanski bokser, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je sinoć u Novom Pazaru.

IZBODEN U HOTELSKOJ SOBI Poznato zdravstveno stanje kubanskog boksera
FOTO: N. KOČOVIĆ/RINGIER

On je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa lakim tjelesnim povredama i tamo mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Podsjetimo, incident se dogodio sinoć, a prema posljednjim informacijama, kako piše Sandžak danas, trojica od četvorice napadača su uhapšena. Za četvrtim se još uvijek traga.

Podsjetimo, napad se dogodio sinoć, a prema posljednjim informacijama, trojica od četvorice napadača su uhapšena. Za četvrtim se još uvijek traga.

Pročitajte još

Sukob je započeo ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojoj je boravio povrijeđeni sportista. Napadači su koristili oštre predmete, usljed čega je kubanski bokser zadobio lakše tjelesne povrede. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gdje mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Sigurnosne snage su brzo reagovale na ovaj incident, a svi počinioci su identifikovani. Tri osobe su već uhapšene, a policija intenzivno radi na pronalasku četvrtog učesnika ovog nasilnog čina.

Kubanski bokser je poznat po svojim sportskim dostignućima i popularan je, kako među kolegama sportistima, tako i među ljubiteljima boksa u Srbiji.

Nadležni organi su izdali saopštenje u kojem osuđuju napad i naglašavaju da će počinioci biti procesuirani u skladu sa zakonom. Lokalna zajednica i sportski savezi su izrazili podršku povrijeđenom sportisti, koji se sada oporavlja od zadobijenih povreda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije