back button
reload

Politika

"Stavio se u službu režima SNSD" Iz PDP odgovorili na prozivke Vučurevića

Nakon današnje konferencije za medije gospodina Vučuravića, potpuno ispravnom se pokazala odluka Predsjedništva PDP da raspusti trebinjski odbor i za povjerenika imenuje dr Sašu Borjana. Jedino nam je žao što to nije učinjeno mnogo ranije.

"Stavio se u službu režima SNSD" Iz PDP odgovorili na prozivke Vučurevića
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

To je saopšeno iz PDP, nakon što je stranku napustio bivši predsjednik Gradskog odbora Trebinje, Slavko Vučurević, te javno iznio brojne optužbe na račun rukovodstva PDP.

– Trebinju je jasno, a od danas i Republici Srpskoj, da je gospodin Vučurević potpuno preuzeo retoriku i stavio se u službu režima SNSD, u njihovom maniru izgovarajući gomilu brutalnih laži i uvreda upućenim dojučerašnjim partijskim kolegama, od kojih je većina na ličnoj osnovi, što govori o onome ko to izgovara – kaže portparolka PDP, Anja Petrović.

Pročitajte još

Prema njenim riječima, PDP daje punu podršku dr Borjanu da, zajedno sa narodnim poslanikom Ljubišom Krunićem, vrati Gradski odbor PDP  Trebinje „na mjesto koje zaslužuje u političkom životu našeg najjužnijeg grada i pokrene aktivnosti odbora koje su već duži period izostajale, što je dovelo do raspuštanja prethodnog saziva odbora“.