reload

Sudbine

Suprug i sin slomljeni, GROB ZATRPAN CVIJEĆEM: Četrdeset dana od smrti Marine Tucaković

Danas se obilježava 40 dana od smrti Marine Tucaković koja je umrla 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti.

Suprug i sin slomljeni, GROB ZATRPAN CVIJEĆEM: Četrdeset dana od smrti Marine Tucaković
FOTO: RAS SRBIJA

Danas se održava 40-dnevni parastos na Novom groblju, gdje je Marina i sahranjena, a prisustvuju članovi najbliže porodice i prijatelji.

Na groblje su među prvima stigli Aleksandar Futa Radulović kao i njegov i Marinin sin Milan Laća Radulović. Tugu nisu skrivali, a prisutni su im pružali podršku.

Ubrzo su pristigli i Goran Stojićević Karamela, kuma Marine Tucaković, Jelen i Žika iz grupe “Zana”, a ostali prijatelji pristižu.

Podsjetimo, Marini je početkom 2018. dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su: Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Saša Matić, Ana Nikolić i brojni drugi, piše Blic.