reload

Zabava

"TRLJA NOS SIROTINJI!" Influenserka se pohvalila kako uživa na zimovanju i izazvala buru (VIDEO)

Instagram influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković iz BiH, koju je Daily Star sredinom prošle godine nazvao "najglupljom influenserkom na Balkanu" zbog fotografije na kojoj je potamnila kožu u znak protesta protiv rasizma, priključila se popularnom trendu na Instagramu uz komentar "Šic, dušmani".

"TRLJA NOS SIROTINJI!"   Influenserka se pohvalila kako uživa na zimovanju i izazvala buru (VIDEO)
FOTO: HANA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Hana se pohvalila da zimuje na luksuznoj lokaciji u Francuskoj i da “dušmani” mogu samo da gledaju njen snimak kako se skija dok u jednoj ruci drži čašu šampanjca, a u drugoj kesu čuvenog brenda Luj Viton.

Snimak je inspirisan brojnim popularnim klipovima na Instagramu na kojima popularne i praćene ličnosti na ovoj društvenoj mreži “traljaju nos” skupocjenim stvarima.

Hanini pratioci su pozitivno reagovali na snimak nazivajući je “kraljicom” uz neizbježan komentar da “Hana trlja nos sirotinji”.

Međutim, Hana koja se najčešće pod svojim snimcima i fotkama poptisuje kao “opet najljepša” i koju nazivaju “bosanskom Paris Hilton” u posljednjih nekoliko godina je više puta bila interesantna javnosti što zbog potamnjivanja kože u borbi protiv rasizma i hvalisanjem cipelarnikom od 20 kvadrata, piše Žena Blic.