back button
reload

Hronika

(UZNEMIRUJUĆE) Pojavio se JEZIVI SNIMAK na kojem se vidi kako je AUTOMOBIL POKOSIO ŠEST PJEŠAKA

Na trotoaru, nadomak pješačkog prelaza, na raskrsnici ulica Bogdana Žerajića i Borske ulice na Miljakovcu juče se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno šestoro pešaka.

(UZNEMIRUJUĆE) Pojavio se JEZIVI SNIMAK na kojem se vidi kako je AUTOMOBIL POKOSIO ŠEST PJEŠAKA
FOTO: CCTV/PRIVATNA ARHIVA/SCREENSHOT

Tada je povrijeđena i žena vozač automobila koji je rotirajući se usljed sudara sa drugim vozilom, pokosio pješake.

Prije nego što će auto krećući se unazad udariti najprije ženu na trotoaru, na video snimku sa sigurnosnih kamera vidjela se i grupica starijih sugrađana, okupljenih na trotoaru.

Žena koja je stajala nedaleko od grupice okupljenih, ugledala je automobil koji se kretao u njenom pravcu i pokušala da pobjegne, međutim, vozilo ju je sustiglo i “ponijelo” na gepeku.

U samo nekoliko sekundi usnimljen je slučaj koji su očevici iz obližnjih lokala naširoko prepričavali, prenosi Telegraf.rs. Čuli su vriske i jauke, nisu znali ni da li su povrijeđeni preživjeli sudar.

Nesreća se desila ok 16.20 sati, 15. januara u naselju Miljakovac na beogradskoj opštini Rakovica. Prema jučerašnjim informacijama, sve povrijeđene osobe ekipe Hitne pomoći prevezle su na VMA. Mediji su prenijeli i da je žena vozač škode prošla kroz crveno.