Zabava

Ava Karabatić osuđena zbog skandala: Starleta smještena na kliniku za odvikavanje (VIDEO)

Hrvatska starleta Ava Karabatić navodno je osuđena na obavezno liječenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti. Ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu,

Ava Karabatić osuđena zbog skandala: Starleta smještena na kliniku za odvikavanje (VIDEO)
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Bivša rijaliti učesnica je trenutno na jednoj klinici u Splitu jer navodno ima problema sa prekomjernim konzumiranjem alkohola.

Ona se prije već liječila od alkoholizma, ali se i vraćala tom poroku.

Ava se početkom ove godine našla u žiži javnosti kada je u alkoholisanom stanju u zgradi u Splitu remetila javni red i mir, te je policija morala da reaguje.

Ona je tada vikala i na službenike:

– Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu.

Policajci su tada starletu i odveli je u stanicu, gdje je provela dva dana i kažnjena je sa sto evra, ali je kazna umanjena na 20 evra, jer je prenoćila u pritvoru.

Iako se od tada potpuno povukla iz javnosti, kao i sa društvenih mreža, o Avi se pisalo nekoliko mjeseci kasnije kada se saznalo da se njeno ime našlo na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda i izdat je prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 evra i ponovo zbog remećenja javnog reda i mira.

Pročitajte još

Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra prošle godine oko 21 čas u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir “na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja”.

Ava je, stoji u nalogu, vikala, nerazgovijetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela.

Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Zbog svega toga joj je, naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom liječenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu