Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BACA CRNU MAGIJU” Isplivale tvrdnje da maćeha hoće da uzme kuću Radi Manojlović

Zabava
Autor:

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica Rada Manojlović nikada nije krila da svoje Četereže voli najviše na svijetu i svaki slobodan trenutak koristi da obiđe oca i mjesto gdje je odrasla.

Međutim, kako Svet piše, otkako je njen otac Rade u kuću doveo Suzanu, ženu koja je Radi i njenoj sestri Mariji maćeha, sve se promijenilo.

Navodno, maćeha bi da Rade prepiše porodičnu kuću njoj, a takvim stavom i te kako je povrijedila pjevačicu.

– Rada dolazi dosta slabije nego ranije, priča se po selu da ni ona, a ni njena sestra nisu u sjajnim odnosima sa Redetovom ženom. Sad su se oko praznika izmirili, ali dvije godine nisu pričale sa njom. Marija i Rada su jako dobre i vaspitane djevojke, ne smeta njima što im je otac našao ženu, naprotiv, srećne su zbog toga, jer ipak, svaka od njih je krenula svojim putem i lakše im je kad znaju da ima ko da brine za njega i bude tu. Koliko sam je čuo, Suzana se zamjerila njima zbog kuće, nagovarala je Radeta da je prepiše njoj, a Rada je ta koja je napravila i sve uložila u nju. Ma ona kakva je i kuću bi joj dala da treba, nego je pogodio taj neki bezobrazan stav. Pričalo se po selu i da radi Radetu o glavi, da mu baja nešto kako se to već kaže, baca neku magiju, vjerovatno su i za to saznale – počeo je jedan komšija za pomenuti magazin.

View this post on Instagram

🎈

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– Rada rijetko dolazi, vjerovatno nema ni kad, ali Marija je češće tu, pa joj vjerovatno neko prenese. Ovo je malo mjesto, sve se o svakom zna. Oni su stvarno jedna ugledna porodica – nastavio je on.

Kako je istakao njen otac je mnogo dobar čovjek.

– Naravno niko mu ne bi rekao nešto protiv njegovog izbora. Ne mogu da kažem, i Suzana je jedna vrijedna, poštena žena, sve ona radi barabar sa njim, dobra je ženica, ali, eto tako kruže priče. Znate kako, kad se žene skupe, pa krenu da raspravljaju, to ne može na dobro da izađe. Vjerujem ja da će Rade sve tu da razjasni i sredi, on je jedan pametan čovjek, bistar um ima, a svoje kćerke voli više od svega. Siguran sam da ni njemu nije lako što je došlo do tih razmirica i nesporazuma – tvrdi komšija.

Rada se oko ovih navoda još uvek nije oglašavala.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO