Hronika

Bahati vozač iz Bihaća OSTAO BEZ "AUDIJA": Učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Gradiške, a za kazne duguje VIŠE OD 22.000 MARAKA

Policija u Gradiški oduzela je automobil "audi" od S.K. iz Bihaća koji je višestruki povratnik u činjenju najtežih prekršaja.

policija rs ilustracija
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Naime, na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica u mjestu Bistrica 14. februara ove godine dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil “audi” kojim je upravljao nepoznati vozač i automobil “audi” kojim je upravljao D.K. iz Gradiške.

Uviđaj saobraćajne nesreće su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nesreći na vozilima pričinjena materijalna šteta bez povrijeđenih osoba.

Pročitajte još

Operativnim radom policijski službenici su 1. marta došli do saznanja da je nepoznati učesnik te saobraćajne nesreće S.K. iz Bihaća, te je tom prilikom utvrđeno da je isti višestruki povratnik u najtežim saobraćajnim prekršajima iz oblasti saobraćaja – navodi se u saopštenju.

U Registru novčanih kazni utvrđeno je da S.K. ima dug u iznosu od 22.278,90 KM, a automobil je privremeno oduzet, te će protiv S.K biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu