Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BAHATO Mlada milijarderka ne libi se da pokaže bogatstvo, a tome uči i kćerku (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: King Kylie/Youtube/screenshot

Najmlađa milijarderka na svijetu Kajli Džener, pokazala je kako izgleda cipelarnik njene dvogodišnje kćerkice Stormi Vebster, a prizorom je u isti mah iznenadila i šokirala sve.

Kajli je objavila fotografiju svoje nasljednice koja se igra ispred otvorenog cipelarnika, a njena kolekcija obuće svima zapala za oko.

Storimi ima više od 30 pari obuće, među kojima najviše ima patika u bijeloj boji, više od 10 pari, kao i papučica, sandalica, cipelica.

Svi su primijetili kolekciju Kajline kćerke koja ima samo dvije godine i obuću može da nosi najviše jednu sezonu, jer ih brzo preraste.

Najmlađa milijarderka na svijetu ne štedi kada je njena nasljednica u pitanju, te Stormi ima “Balensijaga” patike, “Šanel” papuče, kao i druge komade poznatih modnih dizajnera.

Podsjećamo, kada je Kajli rekla Stormi da za nju ima novogodišnji poklon, tada je njena jednogodišnja nasljednica izgovorila je riječ “Birkin”, a potom je nastavila da je ponavlja. Djevojčica je mislila na “Birkin” torbe koje mogu da koštaju između 10 i 300 hiljada dolara, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO