Politika

Banjac poručio: Cilj je više od 3.000 glasova u gradu na Sani

Predsjednik Narodne partije Srpske (NPS) Darko Banjac izjavio je danas da ova stranka ima jak gradski odbor u Prijedoru i da je cilj stranke da tu dobije više od 3.000 glasova i direktan mandat iz Izborne jedinice jedan.

Banjac poručio: Cilj je više od 3.000 glasova u gradu na Sani
FOTO: NPS

Znam da neki misle da nećemo uspjeti, ali kada stignu rezultati vidjeće da smo uspjeli. Mi imamo unutar sebe malo tog srpskog inata da pokažemo da mi to možemo da uradimo – rekao je Banjac novinarima u Prijedoru.

On je pozvao sve političke aktere na kulturnu, ljudsku, kampanju, ističući da NPS neće odgovarati i neće biti uvučena u bilo kakva vrijeđanja i lažne konstrukcije.

Pročitajte još

– Vodićemo politiku budućnosti, odnosno na osnovu naše prošlosti učićemo za budućnost. Politika ove partije neće biti da se kum s kumom, komšija s komšijom ili brat s bratom svađa zbog politike. Mi ćemo voditi svoju politiku, nećemo se baviti drugima – dodao je Banjac.

Predsjednik Gradskog odbora NPS Prijedor Olivera Mirković Brdar rekla je da je ova stranka u protekle dvije godine u Prijedoru radila mnogo.

– Razgovarali smo s građanima, družili se, pokušavali identifikovati probleme koji muče ljude koji žive ovdje i sigurna sam da ćemo u budućem periodu biti dio rješenja tih problema – navela je ona.

Prihvati notifikacije