Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BEZ DLAKE NA JEZIKU Ana Sević otkrila zašto je njen odnos sa muškarcima KOMPLIKOVAN

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Pjevačica i voditeljka Ana Sević pomirila se sa vjerenikom Danijelom Nedeljkovićem.

Kako Alo saznaje, pomirenje je palo prije nekoliko dana, a Nedeljković je bio taj koji je insistirao da se on i pjevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Pošto je od raskida prošlo malo vremena, a rane su bile svježe, Ani i Daniel nisu željeli da po svaku cijenu srljaju sa pomirenjem. Danima su se viđali, razgovarali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

– Ana je uvijek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, poslije određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamjerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogriješio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo riječi. Ipak, situacija se u međuvremenu promijenila- otkriva izvor i dodaje:

– Danielovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoljeli su Anu i njenu kćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja od Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osjećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s kćerkicom za Dubaji, gdje uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo – ispričao je izvor.

Zgodna crnka potvrdila je da se pomirila sa Danijelom, ali nije željela previše da govori o detaljima pomirenja.

– Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa kćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a po povratku u Srbiju, ulazim u studio i snimam novu pjesmu – rekla je Ana.

Sevićeva trenutno uživa na odmoru u Dibaiju, a za IDJ je nedavno otkrila zbog čega je njen odnos sa muškarcima komplikovan:

– Muškarci ne mogu mene da hendluju – rekla je Ana za IDJ.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO