Zabava

BEZ DLAKE NA JEZIKU Anastasija progovorila o korišćenju fotošopa, budućim biznisima i MAMI CECI

Anastasija Ražnatovića priznaje da voli društvene mreže, a i da je majku Cecu nagovorila da se više oglašava. Ona priznaje da se šokirala kada je pojedine javne ličnosti vidjela uživo jer na društvenih mrežama ne liče na sebe.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Anastasija progovorila o korišćenju fotošopa, budućim biznisima i MAMI CECI
FOTO: V. SPORČIĆ/RAS SRBIJA

U vrijeme virtuelnih mreža i fotošopiranja fotografija mnogi ne izgledaju onako kako to prikazuju na društvenim mrežama. Pjevačica Anastasija Ražnatović iskreno je progovorila o ovom fenomenu.

View this post on Instagram

On set 🔱 #volimte 🥳

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

– Ja sređujem svoje fotke – bez ustezanja je priznala mlada zvijezda i dodala:

– Da, koristim fotošop. Ali ne mijenjam lični opis kada me neko vidi uživo da ne može da me prepozna. Mislim da svi koriste fotošop i da onaj koji kaže da ne koristi – taj laže, hoće da ispadne kako je on prirodan ili šta… Mislim da danas u 21. vijeku kada je to dostupno svima, to nije sramota. Svako želi na Instagramu da izbaci svoju najreprezentativniju sliku, negdje gdje je sebi najljepši. Mnoštvo puta sam dobila komentare od ljudi koji me vide uživo da sam ljepša uživo, tako da je meni to stvarno veliki kompliment.

Ipak, Anastasija priznaje da ne voli poziranje.

– Ne volim da se slikam. Nije mi to interesantno. Gledam da što prije završim taj posao. Kada nisam mnogo aktivna, gledam da se islikam za jedan dan i poslije da sam mirna. Nisam neko ko može da stoji pet sati i da se slika, te da mijenja kombinacije, sem ako nije za posao – kaže, a na pitanje da li je nekada neku poznatu ličnost videjla uživo, a da je nije prepoznala.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

– Jesam, ali neću da kažem ko je. Bilo ih dosta.

Anastasija je oduševila mnoge kada je sa nedavnog putovanja sa majkom u Rim postavljala videe kako uživaju.

– Bilo je tu svašta nešto, ali neke stvari nisam mogla da objavim za javnost – kroz osmijeh priznaje Ražnatovićeva, a na pitanje da li se Ceca ljuti, odgovara:

– Ne ljuti se. Ja je ubijedim da je to simpatično i na kraju ispadne da sam u pravu. Jer stvarno njeni fanovi mi odmah pišu i govore: snimaj više takvog sadržaja, uželjeli smo se Cece, nema pjesama, želimo da je vidimo u tim prirodnim izdanjima… Tako da sam bila u pravu.

Provod sa majkom u Italiji joj je, kako kaže, prijao.

– Bilo je fantastično. Bilo je kišovito svakog dana, ali nam to nije smetalo. Kada smo zajedno, baš nam je lijepo, šetale smo i obilazile svašta nešto. Drago mi je da smo bile zajedno i da smo bile na tom putovanju. Najsmješnije od svega je to što se posljednji dan kada smo kretale za Beograd proljepšalo vrijeme, tada je bilo 25 stepeni i sinulo je sunce. Tako da smo baš maleri ispale po tom pitanju.

Anastasija kaže da će publiku sljedeće godine obradovati novim pjesmama koje sada sprema.

– Trenutno pripremam pjesme i materijal, pa ću sljedeće godine da krenem sa svim – kaže Anastasija, koju pored muzike interesuju kozmetika i moda, pa nije isključeno da se u budućnosti i tome posveti, kako sama kaže.

View this post on Instagram

Quarantine requires tb’s only. 🎀

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Ražnatovićeva rijetko komentariše emotivan život i skladnu vezu koju ima sa Đorđem, pa je na pitanje da li uživa u ljubavi samo kratko odgovorila.

– Da.

Ona je otkrila i da je pobornik teorije da muškarac treba da zavodi ženu. – Žene bi trebalo da daju znak ako žele prve, ali da ganjaju i jure nekoga, nisam za to. Mislim da je to ipak za muškarce, piše Blic.