Kultura

Postoji puno sličnosti: Gledaoci ubijeđeni da je serija "Idol" zasnovana na životu Selene Gomez

Nakon što su odgledali nove epizode serije "Idol", fanovi su ubijeđeni da je serija zasnovana na životu pjevačice Selene Gomez.

Selena Gomez
FOTO: DAVID SWANSON/EPA

Naime, oni su primjetili nekoliko sličnosti između života pjevačice i glavne junakinje Džoslin i iako nije zvanično potvrđeno da li je serija zasnovana na Seleninom životu, fanovi povezuju detalje iz serije sa onim iz njenog života.

Inače, tvorac serije, bio je u vezi sa Selenom tokom 2017. godine, zbog čega je sve daleko sumnjivije.

Naime, serija prati mladu pop zvijezdu Džoslin, koju tumači Lili-Rouz Dep, čija pjevačka karijera polako počinje da gubi na značaju nakon što završi u psihijatrijskoj bolnici. Dok je, jednom prilikom, bila u klubu, Džoselin upoznaje Tedrosa, kojeg igra  Veknd, misteriozni menadžer sa kojim ulazi u romantičnu i profesionalnu vezu.

Takođe, fanovi su primjetili još sličnosti. Naime, Džoslin pokušava da pobjegne od karijere nekadašnje dječje glumice, dok je Selena karijeru započela upravo kao glumica u dječjim i tinejdžerskim serijama i filmovima.

Pročitajte još

Džoselin je istakla da je frustrirana što njena karijera dječje glumice prijeti da će da zasjeni njenu muziku. U jednoj sceni ona kaže Tedrosu: Želim da imam karijeru koja traje, to nije jeb*na šala.

Džoselin čak nosi bolničku narukvicu na naslovnoj strani, pozivajući se na činjenicu da je morala da otkaže turneju zbog razloga mentalnog zdravlja. Gomez je takođe otkazala svoju turneju jer se borila sa depresijom i dijagnozom lupusa. Mnogi su takođe primjetili da su Džoselin pjesme veoma slične Seleninim, kao i niz drugih sličnosti.

Da li je serija zaista zasnovana na Seleninom životu, niko nije zvanično potvrdio, pa postoji mogućnost da je sve to samo slučajnost, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije