Zabava

Bik ne zaboravlja, ranjeni Ovan izuzetno opasan: Kako se svete horoskopski znakovi

Rakovi stalno planiraju osvete, a Lav ništa ne prašta ako ih nekada naljutite ili povrijedite.

Bik ne zaboravlja, ranjeni Ovan izuzetno opasan: Kako se svete horoskopski znakovi
FOTO: SHUTTERSTOCK

Evo kako se svete ostali znakovi u horoskopu.

Ovan

Ranjeni Ovan je možda najopasnija osoba sa kojom možete da se suočite. Njime vlada Mars, pa predstavnici ovog znaka neće čekati, već će odmah odgovoriti na uvredu, a njegova sposobnost da “ubije” riječima na kraju će vas izluditi.  Ovan nikada ne pravi osvetnički plan, već reaguje impulsivno, ali se isto tako brzo i smiri.

Bik

Bikovi ne zaboravljaju, a naročito ono što ih je povrijedilo, razočaralo ili razbjesnilo. U sebi gore, ali se trude da sakriju od svijeta koliko su u stanju da izgube kontrolu. Instant osveta nije njihov stil – oni vrebaju i čekaju da protivnik dođe u ranjivu poziciju.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak je nepredvidim toliko da zna da iznenadi čak i sam sebe. Ako ste njima ili nekome njima dragog učinili neštop nažao , Blizanci su u stanju da pažljivo isplaniraju najsuroviji osvetnički plan, sličan scenarijima iz filmova. Ali, dok dođe trenutak osvete, najčešće odustanu. Nastaviće dalje sa životom, odljutiće se ili će vas jednostavno precrtati iz svog života. Sa druge strane, u stanju su da proglase surovi rat sa komšijom za najveću banalnost na svijetu.

Rak

Oni konstantno planiraju neku osvetu ili makar razmišljaju o njoj. Okidač može biti bilo šta, jer u glavi stalno crtaju slike kako su navodno bili uvrijeđeni od strane određenih ljudi. U tim trenucima Rakovi jedva uspjevaju da sačuvaju zdrav razum. Iako važe za ljude sa velikim i nježnim srcem, osveta Raka zna da bude prilično surova.

Lav

Predstavnici ovog znaku su na prvom mjestu plemeniti i izuzetno ponosni, baš zbog ovih osobina vrlo lako se razočaraju u ljude. I najmanja uvreda dugo će ostati u njihovom umu i srcu. Zbog njih “protivnik” noćima neće spavati, i neće moći da se “izvuče” sa običnim izvinjenjem. Svetiće se na sve moguće načine – riječima, djelima, prljavim trikovima, bilo kako, samo da se oslobode svog bjesa. Oni koji su ih duboko povrijedili mogu slobodno da zaborave Lava.

Djevice

One se neće svetiti poput drugih znakova. Kada osjećaju bol, igraju na kartu emocija. Njihov glavni cilj jeste da se onaj koji ih je povrijedio osjeća bedno, da plače, da ga bude sramota. Osveta Device je tiha i drugima neprimjetna, ali oni kojima se svete i te kako je osjećaju.

Vaga

Njihova karmička dužnost je pronalaženje pravde. Sa druge strane, obožavaju dramu i preuveličavaju svaku sitnicu dok ne povedu pravi rat. Omiljena taktika im je totalno, hladno ignorisanje, i takvo ponašanje može da traje godinama. Sa druge strane, u stanju su da na lice navuku potpuno nevin izraz i da kažu kako ne znaju o čemu se radi ako ih pitate zašto se tako ponašaju. Ipak, ako njihov “prestupnik” pokaže dovoljno upornosti i dovoljno laska, Vaga mu pruža priliku da ispravi krivicu, ali istovremeno žudi za istinskim pokajanjem.

Škorpija

Ako ste povrijedili Škorpiju, bolje vam je da promjenite posao, mjesto stanovanja, a najbolje kontinent. Škorpije su šampioni osvete, ne umiju da praštaju, a njihova osveta je surova i dobro isplanirana. Najgore od svega je to što nema kraj – svetiće se kad god sretnu osobu koja ih je povrijedila.

Strijelac

Predstavnicima ovog znaka lakše je da žive bez osvete i bez okretanja nazad. Strijelac ne mrzi, radije sažaljeva. Ipak, njihov neprijatelj moraće mnogo da se potrudi da ih ponovo pridobije. Ako ipak nastavi sa starim ponašanjem, probudiće osvetničku prirodu Strijelca koji tada udara brzo i veoma bolno.

Jarac

Ako se odluče na osvetu, sprovešće je prema svim pravilima, polako, metodično, uz minimum emocija. Kako vrijeme djelovanja dolazi, osjećaj mržnje polako opada, a u Jarcu ostaje gorčina i osjećaj otuđenosti. Tada se pretvaraju u močne neprijatelje, potpuno sigurne u ono što rade – krivi ste i sada ćete platiti. Osvetu sprovode smireno, praktično graciozno i izdižu se iznad situacije. Opraštaju izuzetno teško.

Vodolija

Vodolija se emocionalno udaljava od konfliktnih situacija. One problem udaljavaju od sebe kako ne bi uticao na ostale aspekte njenog života. I to rade odlično. Rijetko se odlučuju na osvetu, a ako to učine, ponašaju se kao djeca.

Ribe

Iako je to teško zamislivo, nježne Ribe mogu lako da se pretvore u pirane ako su toliko povrijeđene da se na kraju odluče na osvetu. Njihovo razočaranje može biti toliko jako da u glavi počinju da smišljaju potpuno sulude scenarije, zamišljajući potpuni kolaps neprijatelja. Njihova taktika je da omalovažavaju i ismijavaju one koji su ih povredili. Njihova osveta nije logična, ali u osnovi je emocionalna, piše noizz.rs.

Prihvati notifikacije