Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA U JUGI Šokirala golim grudima, SRAMNO SU JE VARALI, a ovako izgleda u šestoj deceniji (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Nacrtani/Youtube screenshot

Prelijepa Splićanka 1982. godine ponijela je titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis svijeta, Ana Sasso je ušla među 15 najljepših. Radila je kao manekenka širom svijeta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvježavajuće piće. I tri decenije kasnije, mnogi se sjećaju čuvene scene kada Ana skakuće.

U sceni koja je šokirala mnoge, Ana je skakala u vodi, a na sebi je imala samo majicu koja se providila.

Nakon ove reklame, dobijala je brojne ponude, a jednu filmsku je čak i odbila, jer su joj tražili da opet pokaže grudi.

Ana se dva puta udavala, bila je u vezi sa jednim splitskim ljekarom, ali je ostala poznata po brojnim nesrećnim vezama. Naime, kada je postala i zvanično najljepša, Ana je stekla ogromnu popularnost.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je prije par godina u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Facebook

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade djevojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dvije godine poslije razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu djevojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Posljednja informacija je da je Ana u vezi sa ljekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ona, 36 godina kasnije, ponovo izgleda kao bomba.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO