Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILA JE VESELJAK!” Irena je poginula dok se tuširala, porodica i prijatelji NEUTJEŠNI

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Predivna, čista duša, vedra nasmijana i savršeno vaspitana. Ko god bi je upoznao, morao je da je zavoli istog trenutka.

Ovim rečima, za Blic započinje ispovijest o tragično nastradaloj Ireni Milošević (30) njen prijatelj Nikola. Irena je nastradala u kupatilu svoje kuće u Mladenovcu, kada se okliznula i povredila. Od posljedica povreda, prema dosadašnjim rezultatima, preminula je na licu mjesta, a hitne službe, koje je njena porodica odmah alarmirala, mogle su samo da konstatuju smrt.

U kući Miloševića, ali cijelog Mladenovca, zavladao je muk. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se jedan mladi život ugasiti u trenutku. Djevojka je na vječni počinak ispraćena juče, uz prisustvo velikog broja članova rodbine, prijatelja, njenih najbližih.

Foto: Privatna arhiva

– Svi mi imamo onaj zarez kada neko o nama govori pa čak i najbliži, ono “ali” iza svega dobrog što će o nama neko reći. Irena nije imala taj zarez dok je bila među nama, jednostavno niko nije mogao ništa loše o njoj da doda – priča njen prijatelj.

Ono što je posebno kod Irene, kaže, jeste njena sposobnost da bezrezevno, bezuslovno voli svoje bližnje.

– Ono što je, po meni, čini velkim čovjekom jeste moć da oprosti, mogla je mnogo toga da razumije i oprosti što niko drugi ne bi. Za mene Irena nije preminula, prije bih rekao da je regrutovana u Božje redove – kaže i dalje potreseni prijatelj.

Dodaje da je bila veseljak, voljela je izlaske i druženja, kafanu.

– Bila je veliki džek, znala je da iznenadi čitavu kafanu turom. Nije bilo trunke materijalizma u toj djevojci – kaže on.

Opisuju kao jednu pozitivnu osobu, punu života, koja ni od koga nije zavisila.

– Bila je vedra djevojka. U dugoj vezi sa izvanrednim mladićem. I on je u šoku poslije tragedije, izgubio je nekoga sa kim je planirao život, budućnost – kazali su poznanici nesrećne djevojke.

Ivana je radila u jednoj firmi i finansijski nije zavisala od roditelja. Ipak, otac je brinuo da ništa ne nedostaje njegovoj mezimici, pa joj je nedavno kupio automobil.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO