Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BILA SAM MU U KUĆI” Luna izjavila saučešće Slobi, a onda su joj mnogi napravili HAOS

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Pjevačica Luna Đogani progovorila je o privatnom životu i teškim trenucima, porodici, a pomenula je i bivšeg dečka Slobu Radanovića.

Pjevačica kaže da je najviše bila tužna zbog zdravlja svog psa i da je sve vrijeme provodila sa njim kući. Nakon pucanja ljubavi sa Markom Miljkovićem, Luna je otkrila da ju je bivši dečko blokirao.

– To je donekle i okej, što da ne? Moguće da se opet zaljubio, ja mu želim sve najbolje. Nismo u kontaktu, ne bih pričala puno o tome, previše sam rekla. Želim mu svu sreću ovog svijeta, znam i da on meni želi – kaže Luna za “Pink”.

Slobi Radanoviću preminuo je otac prije tri nedjelje, a Luna je tada izjavila saučešće svom nekadašnjem momku.

– Naravno da jesam. Svaki čovjek koji je osudio to… Bilo je bolesnika koji su me osudili zbog toga. Ja sam čovjek prije svega i ne zanima me ko je šta kome rekao. Ja sam njegovog oca poznavala, bila sam u toj kući… Nismo se nakon toga čuli. On mi je napisao: “Hvala ti puno” i toliko – pričala je Đoganijeva o Slobi.

Foto: Instagram screenshot

Što se tiče raskida Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, Luna nije mnogo dužila.

– Ja njima želim svu sreću i ne dozvoljavam da ja budem kriva – kratko je komentarisala Luna Matoru i Sanju.

Šuškalo se i da je njena majka Anabela Atijas, nakon razvoda od sada već bivšeg supruga Andreja, pronašla novu ljubav i da je zaljubljena.

– Ja bih voljela da jeste, ali nije… Molim Boga da bude. Ništa se ne dešava. Andrej i ona su u dobrim odnosima, zbog svoje kćerkice, ali imam veliku želju da mi se mama zaljubi. Imam neki oskećaj da će to da se desi u skorije vrijeme – dodala je Luna.

Nedavno su se oglasili Đole i Vesna Đogani, koji su izjavili da nisu u dobrim odnosima sa Anabelom, a govoreći o porodičnim problemima ovaj bračni par istakao je da su njihova djeca u kontaktu.

– Ja nisam u kontaktu, ni sa njom, ni sa njim, ali… Toliko! Nemam šta da pričam – rekla je Luna Đogani za kraj.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO