Zabava

Bila u braku samo 6 mjeseci: Indi uhvaćena sa Zoranom Marjanovićem na bazenu, a za ovog frajera se UDALA U TAJNOSTI

Pjevačica Indi Aradinović uslikana je nedavno kako razmijenjuje nježnosti na bazenu sa Zoranom Marjanovićem, a prije njega njen ljubavni život bio je propraćen skandalima.

Indi Aradinović
FOTO: RINGIER

Naime, 2022. godine Indi Aradinović rekla je sudbonosno “da” izvjesnom biznismenu iz Danske, a njihov brak trajao je samo nekoliko mjeseci.

– Godinu dana kasnije. Na vrhu planine. Zlatibor. Mart mjesec, za mene oduvijek najgori u cijeloj godini. Ne volim ga nikako. Tu sam uzimala vazduha i zračke Sunca da se oporavim od teškog životnog perioda. Smrt tetke, teška operacija od šest sati i razvod.

Pročitajte još

– Nismo u vezi, mi smo prijatelji i saradnici – rekla je pjevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako se Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na butini.

Indira Aradinović, objava
FOTO: INDY_ARA_INDIRA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo htjeli da se krijemo, krili bismo se negdje van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno – rekla je Indi za Informer.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu