Zabava

"BILO JE PITANJE DA LI ĆE PREŽIVJETI" Nadežda Biljić otkrila sve o teškoćama kroz koje PROLAZI SA SINOM

Nadežda Biljić otkriva da joj teško pada prisan odnos Tome i Dragane u "Zadruzi" i da je zbog toga na lijekovima.

"BILO JE PITANJE DA LI ĆE PREŽIVJETI" Nadežda Biljić otkrila sve o teškoćama  kroz koje PROLAZI SA SINOM
FOTO: PERO JOVOVIĆ/RAS SRBIJA

Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lijekove za smirenje. Ja sam dijabetečar, taj čuveni gestacijski šećer sam dobila u trudnoći i to će tako ostati doživotno. Nisam još uvijek upala u komu, ali kako je krenulo, ne znam šta reći – kaže ona i dodaje:

– Volim svog supruga, ali mu zamjeram za neke stvari koje je uradio. Ljuta sam na njega, jer je dozvolio da mu Dragana priđe i pravi priču. Imali smo dogovor da se on ponaša dolično kao pravi suprug, a ona pokušava da ga odvoji od mene i napravi priču – ističe Nadežda.

Ona ističe da joj je uslijedila i borba sa sinom Longom.

– Osjećam se izdano, prodano i jako loše. Obavili smo razgovor pred ulazak i evo šta on radi. Imali smo plan da kupimo kuću kad on izađe, djetetu da se obezbjedi sve i da se sve fokusira na moju karijeru. Dala sam mu sve u ruke da radi šta hoće. Ako bude bilo između njega i Dragane, ja ću se potruditi da mu ga oduzmem. Dijete je super, guguče, smije se, zanimljiv je. Dobili smo ga u 7. mjesecu, bila sam odvojena od djeteta 4 mjeseca. Moje dijete je disalo na aparatima, rođen je sa kilo i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomjeren. Dijete ne sisa, ali živo je i zdravo – zaključuje ona, prenosi Blic.