Zabava

"Bilo mi je teško" Đole Đogani otkrio neke nepoznate detalje iz života

Iako danas poznati denserski par Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, na početku je njihova veza bila izložena kritikama jer su mnogi smatrali da je Vesna kriva za razvod Đoleta i Slađe Delibašić.

"Bilo mi je teško" Đole Đogani otkrio neke nepoznate detalje iz života
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

 Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi rekao je Đole jednom prilikom.

Pročitajte još

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

Godine 2001. poznati par se razveo, a Vesna Đogani, koja se kasnije i udala za Đoleta Đoganija, zamijenila je Slađu Delibašić u grupi, prenosi Blic.

– Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe – ispričala je Vesna.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu