Zabava

Bio sam siguran da će mene izabrati“ Husein Alijević bez lažne skromnosti o ulozi Džeja

Husein Alijević otkrio je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ da je bio veoma samouvjeren kada je otišao na kasting za naslovnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom.

Bio sam siguran da će mene izabrati“ Husein Alijević bez lažne skromnosti o ulozi Džeja
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

 Husa je u razgovoru sa Vesnom MIlanović i Sinišom Medićem priznao da je bio sasvim siguran da će on igrati Džeja.

– Bio sam siguran da će mene izabrati za tu ulogu, s obzirom da sam stalno u plesu, da sam odrastao utz Džeja, kao i da sam znao gotovo sve o njemu. A i glumci koji igraju u filmu su bili zadovoljni mojom ulogom – ispričao je Husa.

najava filma posvećenog Džeju Ramadanovskom
FOTO: FILM NEDELJA/YOUTUBE/CSREENSHOT

Pjevač je siguran i da će moći da se nosi sa popularnošću, s obzirom da se očekuje velika gledanost filma „Nedelja“, prenosi Grand.

Pročitajte još

– Tako mi i treba, jer sam sa 20 godina bio jako popularan da u Beogradu gdje sam rođen nisam mogao da izađem na ulicu zbog popularnosti, ali nisam ni tada tomepridavao neki značaj – nasmijao se Husa.

Husa je ranije otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu „Nedelja“:

– Znao sam čim sam vidio da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Cijelog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: „Evo ga Džej“. Što se tiče glumačkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove – isprirčao je Husa ranije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije