Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BIVŠI AGENT ŠIK PORUČUJE “Veselji pozvan u Hag kao osumnjičeni”

Politika
Autor:

Foto: screenshot Facebook

Iako predsjednik DPK Kadri Veselji nije rekao u kom svojstvu je pozvan u Hag, bivši agent ŠIK Naim Miftari, kaže da je predsjednik kosovskog parlamenta pozvan kao osumnjičeni.

Veselji, koji se inače nalazio na čelu kosovske tajne službe ŠIK, otputovao je danas otputovao u Hag, gdje će u Specijalnom sudu biti saslušan u okviru istraga o zločinima OVK nad Srbima.

Miftari je na svom Fejsbuk profilu napisao da Veseljiju i predsjedniku privremenih prištinskih institucija Hašimu Tačiju, neće biti suđeno se dok najprije ne budu žtvovani svi njihovi prijatelji.

– Kadri Veselji je pozvan u Specijalni sud kao osumnjičeni, a riječ je o sudu koji je on zajedno formirao sa Hašimom Tačijem. Ali, njima neće biti suđeno sve dok ne budu žrtvovani njihovi prijatelji, kao što su bile žrtvovane turske glave, da bi zadržali Kosovo izolovanim, zemlju bez zakona i budućnosti, zemlju bez nade, koja danas praktično i ne postoji – napisao je Miftari, koji je i sam kao svjedok svojevremeno saslušan u Specijalnom sudu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO